Un PSC amb '40 anys d'experiència' vol fer-se amb l'alcaldia per prioritzar les persones


Temes relacionats

El PSC fa pública una llista 'lligada al ventall professional, territorial i social' de la ciutat (11/abr/19)

El PSC posa fil a l'agulla a l'elaboració del programa electoral amb trobades ciutadanes ( 5/mar/19)

El PSC reuneix el passat i el present dels seus 40 anys d'història (23/feb/19)


  • Comparteix:

Els socialistes senten que els 40 anys d'història del PSC de Sant Cugat els avalen de cara al 26-M. Aquest divendres, el seu alcaldable Pere Soler ha fet gala de la trajectòria política de la formació a la ciutat i ha lloat la tasca entomada pels dos primers governs democràtics socialistes del municipi, encapçalats respectivament per Àngel Casas i Oriol Nicolau. 'El PSC ha crescut amb Sant Cugat i coneixem el territori', ha defensat Soler, que també ha recordat que recentment van ser al govern durant prop d'un any. 'L'experiència ens avala', ha sentenciat.

En un acte al Celler amb més d'un centenar de persones, l'alcaldable ha emfatitzat que mentre van ser el govern van impulsar polítiques d'ocupació com, per exemple, la proposta del Sant Cugat Feina i dels agents cívics. També ha exposat que la prioritat de la seva candidatura 'són les persones i el benestar'. Tot plegat en un programa electoral que també posa el focus en l'habitatge, la ocupació i la seguretat. 'Els governs de convergència han deixat molta gent enrere i nosaltres no volem ser així', ha etzibat. Soler tampoc vol deixar de banda l'entorn comarcal i per això aposta, diu, per un Sant Cugat connectat amb ciutats veïnes com Terrassa i Rubí. 'A vegades ens mirem tant el melic que hem deixat passar molts trens', ha criticat.

El cap de llista ha estat flanquejat per un veterà de la política municipal com l'exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu. Hereu ha posat en valor la candidatura de Soler. Un home que ha definit com algú que 'porta Sant Cugat al cap i al cor', i que té un coneixement profund del municipi. Per això, ha animat els ciutadans a optar per Soler. 'El 26 de maig hem de rematar la feina que ja vam començar aquest diumenge passat', ha dit Hereu en referència a la victòria de Pedro Sánchez a les eleccions espanyoles. De fet, els socialistes esperen que la victòria de Sánchez els pugui jugar a favor. 'Ens volien apagats i hem resorgit', ha reivindicat Soler acompanyat per la resta de membres de la candidatura.

L'acte també ha comptat amb la diputada socialista Esther Niubó, que ha posat en valor el projecte de Soler. També s'hi han pogut veure exregidors del partit com Jordi Menéndez, Maria Sansa i Àlvar Roda, així com també de l'expresidenciable de Primàries a l'EMD de Valldoreix, Francesc Cardoner.




Pere Soler

Hem trepitjat el territori, el coneixem i hem crescut amb Sant Cugat. 40 anys de partit a Sant Cugat i sabem quines són les seves mancances.

Jordi Hereu

El diumenge ens en vam salvar i el 26 de maig hem de rematar la feina. El 26 de maig és un dia molt important.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.