ERC-MES presenta el seu manifest per visualitzar 'el nou impuls a Sant Cugat'


  • Comparteix:

ERC-MES ha celebrat l'acte a la plaça de Lluís Millet / Foto: Cugat.cat

ERC-MES ha celebrat l'acte a la plaça de Lluís Millet / Foto: Cugat.cat

La presentació d'un manifest de suport a la seva candidatura ha estat la manera amb què ERC-MES ha fet una crida al Sant Cugat 'més divers i transversal' de cara a les eleccions municipals. Aquesta és la gent que vol representar la coalició, ha assegurat l'alcaldable Mireia Ingla acompanyada dels membres de la candidatura i el senador Bernat Picornell. Els republicans han anunciat que difondran el nombre de persones que s'han adherit al manifest al final de la campanya. Tot i que el més important, ha afirmat Ingla, 'són els suports que rebrem el 26 de maig'.

Dos santcugatencs, no militants d'ERC, han llegit el manifest que es pot consultar al web electoral d'ERC. El text remarca que ciutadans de tots els barris, del món de la cultura, de l'esport, de l'empresa i el comerç, donen suport a la candidatura d'ERC-MES.

El manifest desglossa els motius de 'l'impuls' que els republicans volen donar al municipi. El primer, perquè 'ens estimem Sant Cugat'. Un sentiment que la coalició lliga amb l'objectiu que la localitat sigui una ciutat 'moderna i capdavantera'. També indiquen que cal 'fer el pas cap a un nou govern que afronti els problemes'. I aquí és on els republicans situen alguns temes de ciutat a solucionar: habitatge, benestar dels animals, falta de manteniment, més mobilitat sostenible i el comerç de proximitat als barris. El document també vol una ciutat equilibrada socialment i territorial.




Mireia Ingla

Ens estimem molt Sant Cugat perquè hi cap tothom. Tenim una candidatura que representa aquesta diversitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.