Carles Toda, d'Units per Sant Cugat, protagonitza aquest dimecres la cinquena entrevista electoral de Cugat.cat

Carles Toda, passarà pels estudis de Cugat.cat

Eleccions Municipals 2019

Publicat el 14/mai/19 per Pau Vázquez

El candidat d'Units per Sant Cugat, Carles Toda, protagonitzarà aquest dimecres la cinquena entrevista electoral de Cugat.cat de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. L'entrevista, que té una durada de mitja hora, es podrà seguir en directe a partir de les onze del matí a través de la ràdio, al 91.5 FM i per Internet. També es farà seguiment a través de Twitter.

La formació encapçalada per Carles Toda es presenta per primera vegada i suma una nova opció de cara als comicis. El partit es configura a partit de la confluència entre Lliures, Convergents i Units per Avançar amb l'objectiu de fer possible una candidatura 'catalanista, municipalista, humanista i liberal' amb el pacte i el diàleg com a bandera. El regidor d'Units per Avançar, Xavier Cortés, ocupa el segon lloc de la llista.

Lliures, Convergents i Units per Avançar són formacions polítiques resultat de les escissions dels ja desapareguts Convergència Democràtica de Catalunya i Unió Democràtica de Catalunya. Ara volen recuperar i posar en valor 'el model que s'havia aplicat a Sant Cugat des de 1987', que 'prioritzava el suport a les famílies, l'impuls econòmic i la seguretat'.

Tota la informació sobre les eleccions municipals del 26 de maig la podràs trobar a l'especial de Cugat.cat.