Quim Castelló anuncia el suport al PSC per a la presidència de Valldoreix

L'exvocal del PDeCAT considera que la candidatura és la 'més adient' per al territori

Quim Castelló, al centre, amb l'alcaldable Pere Soler i la presidenciable Susanna Casta / Foto: Cugat Mèdia

Eleccions Municipals 2019

Publicat el 21/mai/19 per Roger Cuartielles

L'exvocal del PDeCAT-Actuem, Quim Castelló, que va deixar el govern de la vila per 'discrepàncies polítiques' amb el seu partit al novembre, ha anunciat el seu suport a la candidata socialista, Susanna Casta. Castelló considera que es tracta del 'projecte més adient' per a la vila i posa en valor 'el bon fer' i el caràcter negociador de la que també en va ser vocal, però de Cs. 'Vaig compartir amb ella part del mandat i sempre ens vam entendre molt bé', ha explicat Castelló, que ha aclarit que el seu suport no busca cap cadira, sinó 'les ganes de treballar per a Valldoreix'.

L'exvocal de Cultura, Medi Ambient i Sostenibilitat ha explicat que diumenge va prendre la decisió de donar suport a Casta, després d'assistir a un acte de la candidata. Un suport que no es tradueix en cap incorporació a la candidatura perquè les llistes ja estan tancades, però que té l'objectiu de contribuir a un projecte 'transversal i de vila'.

Castelló també ha explicat que ja ha comunicat la seva intenció a l'actual president de l'EMD i presidenciable de Junts per Sant Cugat Valldoreix. 'Em va preguntar si donaria suport a alguna candidatura, li vaig explicar que havia decidit fer-ho per a Casta i li va semblar molt bé'.

De fet, a Casta la trucada de Castelló la va sorprendre. 'Li agraeixo la seva generositat', ha dit. Des del PSC, l'alcaldable, Pere Soler, també ha agraït la predisposició de Castelló i ha lloat el projecte socialista: 'Estem teixint moltes complicitats i estem treballant molt a Valldoreix per aconseguir ser a l'EMD', ha destacat.

El suport de Castelló al projecte socialista arriba després que fa un mes s'anunciés que l'expresidenciable de Primàries a l'EMD, Francesc Cardoner, seria el suplent de Casta en haver estat cessat com a candidat precisament per establir acords preelectorals amb els socialistes.











DECLARACIONS

Quim Castelló

No soc aquí perquè busqui una cadira i per posar-me on sigui. El PSC no és on sigui. Busco un projecte i a Valldoreix aquest es diu 'Susanna Casta'.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Susana Casta

Al ple de l'EMD vam tenir les nostres diferències, però sempre hem treballat bé plegats. Quan em va trucar per donar-me suport va ser tota una sorpresa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Pere Soler

Agraïr la generositat del Quim Castelló. Fa anys que ens coneixem de les entitats i tenim bona sintonia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio