Artur Mas: 'No contemplo que Junts per Sant Cugat perdi l'alcaldia'


  • Comparteix:

La candidatura de Carmela Fortuny per revalidar l'alcaldia ha rebut aquest dijous un suport de pes, el de l'expresident Artur Mas, que ha passejat pel centre de la ciutat. Mas s'ha mostrat convençut que no hi haurà un canvi al capdavant del consistori i ha assegurat que el projecte que va iniciar Convergència i Unió amb l'alcalde Joan Aymerich 'encara no està acabat'. Per això, ha demanat suport a Fortuny per mantenir el projecte.

Mas ha rebut un bany de multituds durant el passeig pel centre, on no ha perdut oportunitat de fer campanya entre comerciants i passejants que s'acostaven a saludar-lo. L'expresident s'ha mostrat convençut de la victòria de Junts per Sant Cugat el diumenge i ha lloat l'aposta de la candidatura per la 'unitat' i la 'transversalitat'. 'A Sant Cugat s'hi pot viure encara millor', ha assegurat, si es manté la confiança en el projecte de Fortuny.

Mas ha atès els mitjans acompanyat de l'alcaldessa, que ha assenyalat que les sensacions en la recta final de campanya són 'bones'. Preguntada pels retrets d'altres formacions i com pot afectar això als pactes postelectorals, Fortuny ha reblat que 'li sap greu' que l'eix d'algunes formacions sigui fer-los fora del govern, però ha recordat que 'si hem estat al capdavant 32 anys és perquè ens han votat'.




Artur Mas

Conec gairebé totes les ciutats i pobles d'aquest país i no n'hi ha gaires que puguin presentar una fulla de serveis i una qualitat de vida com la que presenta Sant Cugat. Això no és casualitat, no ha caigut del cel, és una feina constant durant molts anys d'un bon projecte amb gent de primera línia.

Carmela Fortuny

Han d'entendre que, si durant 32 anys gent com l'alcalde Aymerich, l'alcalde Recoder, l'alcaldessa Conesa i jo hem estat governant aquesta ciutat és perquè la ciutadania ens ha votat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.