Sant Cugat en Comú tanca la campanya amb el convenciment que seran influents al nou govern d'esquerres

Els comuns estan satisfets d'haver fet arribar les seves propostes a la ciutadania en una campanya 'positiva'


  • Comparteix:

Sant Cugat en Comú arriba al final de la campanya electoral amb confiança per, no només mantenir els dos regidors d'ICV-EUiA, sinó pujar en vots i representació. Els comuns es mostren satisfets per haver fet 'una bona campanya' per fer arribar les seves propostes als santcugatencs i estan 'convençuts' que seran 'influents' en un futur govern d'esquerres a la ciutat.

L'alcaldable de la formació, Ramon Gutiérrez, ha assegurat que 'van de pujada' i que tenen 'feedback' positiu per part de la gent. Gutiérrez també ha explicat que han fet una campanya 'positiva' i 'propositiva' i sense 'atacar' cap partit polític.

Els comuns han passat per tots els barris de la ciutat durant la campanya, un fet que els ha permès compartir les seves propostes. En aquest sentit, tenen 'bones sensacions' de cara a una majoria d'esquerres que, creuen, 'està més a prop que mai'.




Ramon Gutiérrez

Veient la dinàmica de pujada de la motivació de la campanya, aspirem a pujar en vots i representació i percentatge. I ser influents en aquest govern d'esquerres, que el meu pronòstic és que sumarem.

Ramon Gutiérrez

És allò de 'quien se pica ajos come'. Cadascú fa la seva campanya i sap les declaracions que ha fet. Nosaltres hem fet una campanya molt positiva i propositiva. No hem atacat cap partit polític, no és la nostra manera de fer política.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.