La CUP-PC posa de nou a Ferran Margineda com a vocal a Valldoreix


Temes relacionats

Josep Puig guanya els comicis a Valldoreix i manté la presidència de l'EMD (26/mai/19)


  • Comparteix:

Ferran Margineda / Foto: CUP

Ferran Margineda / Foto: CUP

Ferran Margineda repetirà com a vocal de la CUP-PC a l'EMD de Valldoreix. Així ho ha decidit l'agrupació, després d'obtenir a les eleccions municipals un únic vocal. Margineda prendrà possessió del càrrec dissabte 15 de juny en la constitució de la junta de veïns de Valldoreix.

Margineda ha lamentat que la confluència Guanyem Valldoreix; sota la qual es va presentar a la presidència la CUP-PC juntament amb ERC-MES, Sant Cugat en Comú, Associació de Veïns Progressistes i Mou-te per Valldoreix; no hagi assolit els resultats esperats. Ara, però, explica Margineda, cal veure si s'assoleixen pactes, ja que Junts per Sant Cugat s'ha quedat amb la presidència, però en minoria amb tres vocals.

En aquest sentit, i tot perdre un vocal, Margineda explica que la seva presència s'ha de centrar en 'seguir picant pedra', presentar mocions socials i fiscalitzar l'acció de govern des de l'oposició.




Ferran Margineda

Si som oposició pura i dura em tocarà fer tasca de picar pedra, seguir presentant mocions socials i fiscalitzar l'acció de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.