Coneix Josep Puig, de nou president de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix

L'independent per Junts per Sant Cugat Valldoreix revalida el càrrec per tercera legislatura consecutiva


  • Comparteix:

Josep Puig és, per tercera legislatura consecutiva, el president de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix. De nou com a independent i sota les sigles de Junts per Sant Cugat Valldoreix, Puig consolida la seva trajectòria política al territori després de guanyar les eleccions del passat 26 de maig. Un total de 1.505 vots, 204 més que el candidat de la confluència d'esquerres Guanyem Valldoreix, Xavier Humet, el permeten mantenir la presidència tot i perdre un vocal respecte els anteriors comicis.

Josep Puig i Valldoreix allarguen la seva relació. És la cinquena vegada que Puig ha estat presidenciable des de que es va estrenar a la vida política l'any 2007 com vocal independent per CiU. Al 2011, va guanyar les eleccions i es convertia en president de l'EMD per primera vegada, càrrec que ha revalidat el 2015 i de nou ara al 2019.

La seva trajectòria
Josep Puig va néixer a Valldoreix l'any 1959. Mestre industrial i electricista de professió, Puig ha mostrat implicació amb el territori des de la política i també des dels moviment veïnals, com Actuem per Valldoreix, així com compromís amb les EMD com a president de l'Agrupació d'EMD de Catalunya.

Es considera un enamorat de caminar per Collserola, terra que diu que l'ha vist créixer, com també del teatre i el cinema, dues arts que l'ajuden a desconnectar.

L'últim mandat de Puig ve marcat per una baixa per malaltia que l'ha allunyat de la institució valldoreixenca. Després d'estar un any distanciat de la política, però, Puig va reprendre el càrrec com a president a l'EMD amb les piles carregades i de nou es posa al servei dels valldoreixencs per als pròxims quatre anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.