Recoder combina estabilitat i renovació en el nou cartipàs municipal


  • Comparteix:

El nou cartipàs municipal inclou set tinències d'alcaldia i set regidories delegades. Els 'pesos pesants' de l'últim mandat mantenen les seves responsabilitats, però també hi ha novetats destacades com la nova responsable de Medi Ambient i Valors Cívics, Marta Subirà, i la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny. El cartipàs té caràcter provisional a l'espera de que sigui aprovat formalment en un ple municipal.

Lluís Recoder ha decidit continuar confiant en els 'pesos pesants' de l'anterior mandat, que mantenen les seves responsabilitats. Joan Recasens continua com a tinent d'alcalde de Presidència, Mercè Conesa manté la tinència d'alcaldia de Territori i Jordi Joly continuarà sent tinent d'alcalde d'Economia. Aquesta tinència però canvia la seva denominació i passa anomenar-se Economia i Organització.

Els que també mantenen el càrrec són Josep Romero com a regidor de Mobilitat i de Comerç Indústria i Serveis i Cristina Paraira, a càrrec de Serveis Urbans i Manteniment de la ciutat, però ara amb ranc de tinenta d'alcalde. Aquesta àrea també ha canviat la seva denominació.

Un dels canvis destacats en el nou cartipàs és Marta Subirà, fins ara regidora de Comunicació i Igualtat, que asumeix la tinència d'alcaldia de Medi Ambient i Valors Cívics, àrea amb nou nom i una importància destacada en aquest nou mandat. Una altra de les àrees que també presenta nova denominació és Serveis a la Ciutadania, a càrrec de la nova tinenta d'alcalde Carmela Fortuny. Xavier Escura és una de les noves incorporacions i serà el nou tinent d'alcalde de Cultura i Esports.

Un fitxatge destacat en aquest equip de govern és Xavier Martorell, regidor de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana, una regidoria que canvia de nom dins l'àrea d'alcaldia. Esther Salat i Susanna Pellicer també s'incorporen al nou cartipàs al capdavant de les regidories d'Educació i Joventut, i de Cooperació, Immigració i Igualtat respectivament. Ambdues regidories presenten nova denominació.

Xavier Amador serà el nou regidor d'Esports i Jordi Puigneró assumirà l'àrea de Serveis Generals, Comunicació i Societat de la Informació.

El nou cartipàs té caràcter provisional fins que no sigui aprovat formalment en un ple municipal.

Les negociacions entre CiU i ERC per formar govern continuen obertes. En cas de que arribessin a un acord, la federació nacionalista el cartipàs municipal s'hauria de modificar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.