Cobertura especial de Cugat.cat per a les eleccions del 27 de setembre


  • Comparteix:

Les eleccions són el 27 de setembre

Les eleccions són el 27 de setembre

La campanya electoral dels comicis al Parlament de Catalunya del 27 de setembre comença aquesta mitjanit i Cugat.cat oferirà una cobertura especial per apropar tota la informació que es generi aquests dies i en la jornada de votacions. Entrevistes, un debat públic i un seguiment exhaustiu dels resultats a Sant Cugat conformen la proposta del grup municipal de comunicació.

Cicle d'entrevistes
Representants de les principals candidatures passaran pel plató de Cugat.cat per explicar el programa electoral que porten a les urnes. Començaran a les nou del matí, a l'estudi de Cugat, i seran emeses per ràdio i televisió on line en directe. Posteriorment, quedaran penjades íntegrament a la web de Cugat.

17 de setembre - CUP-CC
18 de setembre - PSC
21 de setembre - C’s
22 de setembre - Catalunya sí que es Pot
23 de setembre - UDC
24 de setembre - PP
25 de setembre - Junts pel Sí

Debat electoral a la Casa de Cultura
El debat tindrà lloc el divendres 18 de de setembre, serà obert al públic i s'emetrà per ràdio i televisió online. Començarà a les set de la tarda i, posteriorment, quedarà penjat a la web de Cugat.cat.

Jornada i nit electoral
A llarg de la jornada electoral, s'oferiran les dades participació i es cobrirà la votació de representants de les candidatures que es presenten als comicis.

Al vespre, Cugat.cat oferirà un programa especial de ràdio produït amb La Xarxa amb tots els resultats i valoracions. També es farà un ampli seguiment des de la web de Cugat.cat i s'elaborarà el vídeo-resum del final de la jornada amb totes les reaccions de les candidatures.

Debat radiofònic
L'endemà de les eleccions, a partir d'un quart de deu del matí, Cugat.cat oferirà una tertúlia radiofònica amb representants de les candidatures que hagin obtingut representació en els comicis. Substituirà aquella setmana la tertúlia dels dimecres amb els partits amb presència al ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.