59.000 santcugatencs tindran dret a vot a les eleccions del 27S


  • Comparteix:

Les eleccions són aquest diumenge

Les eleccions són aquest diumenge

Sant Cugat tindrà un dispositiu especial per garantir el bon funcionament de les eleccions al Parlament d'aquest diumenge. Aquest programa preveu la logística del muntatge de les eleccions, el suport informàtic, la informació al ciutadà, el suport tècnic, la vigilància als col·legis electoral i els cossos de seguretat. 59.002 santcugatencs estan cridats a les urnes, gairebé 3.000 més que als comicis de 2012.

Enguany hi haurà 29 col·legis electorals, tres més que en les municipals, per repartir de forma més equitativa els electors. Els nous centres són les escoles Ciutat d'Alba i Turó de Can Mates i la biblioteca Miquel Batllori.

El cens es pot consultar al web de l'Ajuntament, però també es pot demanar presencialment a l'edifici consistorial.

Error amb l'enviament de la targeta censal
Prop de 2.500 santcugatencs han rebut la targeta informativa de l'Institut Nacional d'Estadística espanyol (INE) per a les eleccions del 27S amb la informació del col·legi electoral on han de votar incorrecta. Els veïns que han de votar als nous col·legis electorals de les escoles Ciutat d'Alba i Turó de Can Mates han rebut una carta de l'Ajuntament amb la informació actualitzada, però amb la targeta censal errònia. L'INE tornarà a enviar unes noves targetes informatives per desfer el malentès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.