SCC anima l'electorat a votar contra el 'frau' i 'l'engany' de la independència


  • Comparteix:

SCC, a l'acte d'aquest dimarts

SCC, a l'acte d'aquest dimarts

El secretari de Societat Civil Catalana, el santcugatenc José Domingo, s'ha mostrat convençut que mai no s'originarà l'escenari polític per donar lloc a la independència, que ha titllat de 'frau' i 'engany' a la població. La campanya 'El valor de la unió' ha portat aquest dimarts Domingo al Centro Popular Andaluz (CPA), on ha animat la seixantena d'assistents a votar a favor de l'unionisme en una xerrada centrada a alertar de la inseguretat jurídica del procés. En una entrevista a Cugat.cat, Domingo ha dit que diposita la seva confiança en el president de SCC, Josep Ramon Bosch, a qui l'associació Drets ha interposat una querella per insults i amenaces a personalitats vinculades a l'independentisme des d'un perfil anònim de Facebook. Domingo remarca que Bosch ha negat els fets.

'La independència, ni la volem ni ens convé'. Amb aquestes paraules Societat Civil Catalana ha vertebrat una xerrada-col·loqui amb l'objectiu de mobilitzar l'electorat de cara al 27S amb 'totes les dades' sobre el que, consideren, suposaria la independència per als pensionistes.

El secretari de SCC, José Domingo, ha fet paròdia del 'missatge de la por' i ha dedicat la seva intervenció a desmuntar la independència basant-se en les conseqüències socials i econòmiques que comportaria la secessió per al conjunt dels catalans. Una independència que Domingo, en un escenari hipotètic de segregació, ha presentat com uns focs d'encenalls sense cap tipus de garantia.

José Domingo

Els pensionistes que sàpiguen que a l'endemà d'assolir una Catalunya independent no tindran reconeguda la seva pensió per la Seguretat Social espanyola. Ho farà la nova Seguretat Social catalana. Amb quines dades?


A l'acte han acudit el portaveu de C's, Aldo Ciprián, i el president del PP, Álvaro Benejam. Qui no ha acudit, malgrat estar-hi convocat, ha estat el president de SCC, Josep Ramon Bosch, per motius d'agenda. Sobre la querella que l'associació Drets li ha presentat per insults i amenaces a independentistes des d'un perfil fantasma a Facebook, José Domingo ha afirmat que confia en Bosch, que ha negat els fets i anuncia accions judicials per defensar el seu honor.

José Domingo

Ens ha dit que interposarà accions en defensa del seu honor. Ell ha dit 'això no és cert'.


L'acte de SCC també ha comptat amb les intervencions de la presidenta local de la plataforma, María José Argerich; i els col·laboradors de l'entitat, Manuel Béjar i Felipe Moreno.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.