59.000 santcugatencs, cridats avui a participar a les eleccions al Parlament

Els col·legis estan oberts de nou del matí a vuit del vespre

Eleccions Parlament 27S

Publicat el 27/set/15 per Redacció

59.002 santcugatencs estan cridats avui a les urnes en les eleccions al Parlament de Catalunya. Són gairebé 3.000 més que als comicis nacionals del 2012.

Enguany hi haurà 29 col·legis electorals, tres més que en les municipals, per repartir millor els electors. Els nous centres són les escoles Ciutat d'Alba i Turó de Can Mates i la biblioteca Miquel Batllori.

Davant la mesa electoral, els electors es poden identificar mitjançant el DNI, el passaport o el permís de conduir. No importa que aquests documents estiguin caducats, però han de ser els originals; en cap cas s'acceptarà una fotocòpia.

La votació comença a les nou del matí i continua sense interrupció fins a les vuit del vespre. Si en aquest moment queda algun elector dintre del local o en l’accés al local, se li permetrà votar.

Visita internacional
Sant Cugat rebrà aquest diumenge una delegació parlamentària internacional que visita Catalunya amb motiu de les eleccions al Parlament. Aquesta delegació, convidada pel Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat), ha vingut per presenciar en directe el desenvolupament de la jornada electoral, parlar amb diferents protagonistes i explicar-ho als seus països d'origen.