Desplegament informatiu especial de Cugat.cat per a les eleccions d'avui

A les vuit, Cugat.cat oferiex un programa radiofònic de seguiment dels resultats

Eleccions Parlament 27S

Publicat el 27/set/15 per Redacció

Cugat.cat ofereix un desplegament informatiu especial per seguir les eleccions al Parlament d'aquest diumenge. Informació actualitzada al moment, les reaccions de les candidatures locals i un programa radiofònic en col·laboració amb La Xarxa formen part de la programació especial.

Des de l'obertura dels col·legis electorals a les nou del matí, Cugat.cat recollirà tota la informació del transcurs de la jornada a Sant Cugat. A la web i als butlletins horaris, el grup de comunicació explicarà tota la informació de les votacions. Un vídeo recollirà al migdia el moment de les votacions dels representants santcugatencs de les candidatures.

A les vuit del vespre, Cugat.cat emetrà al 91.5 FM un programa especial de seguiment dels resultats de les votacions. El programa, elaborat amb La Xarxa, aportarà les dades generals i locals de l'escrutini.

En paral·lel, la web de Cugat.cat actualitzarà minut a minut els resultats de Sant Cugat i aportarà les valoracions de les candidatures de la ciutat en un vídeo-resum.