Coscubiela: 'CSQEP ha fet emergir el vot de la lluita social a favor del dret a decidir'


  • Comparteix:

Joan Coscubiela i membres de la coalició de Sant Cugat a la plaça de Lluís Millet

Joan Coscubiela i membres de la coalició de Sant Cugat a la plaça de Lluís Millet

El número 3 de la llista Catalunya Sí que es Pot (CSQEP), Joan Coscubiela, afirma que la coalició d'esquerres que encapçala Lluís Rabell ha tret a la llum un vot que no existia fins ara: el de la lluita social i amb un full de ruta nacional. Així ho ha explicat aquest dijous en un acte a la plaça de Lluís Millet on ha fet una crida als més de 600.000 indecisos que, diu, hi ha a Catalunya i ha defensat la radicalitat de la proposta de CSQEP.

Tot i que la campanya electoral finalitza la mitjanit d'aquest divendres, Joan Coscubiela afirma que la seva coalició estarà treballant fins que tanquin les urnes per aconseguir que tots els indecisos vagin a votar. El número 3 de Catalunya Sí que es Pot ha defensat que la llista d'esquerres ha fet emergir un vot que no existia, en clau social i amb un full de ruta nacional que es basa en el dret a decidir.

Joan Coscubiela

Catalunya Sí que es Pot afronta aquestes darreres 75 hores amb molt il·lusió. Creiem que estem fent emergir un vot que no exisitia, en clau social i amb un full de ruta nacional basat en el dret a decidir que dóna solvència al nostre projecte.


A més, Coscubiela ha criticat que els catalans es vegin forçats a escollir entre 'el discurs de la por del PP i les mentides de Junts pel Sí'. Coscubiela ha apel·lat a la radicalitat de CSQEP que, diu, es basa en la democràcia per decidir i la justícia per viure en dignitat.

Joan Coscubiela

Alguns volen condemnar als catalans a escollir entre el discurs de la por del PP i les mentides del senyor Mas. Entre aquestes dues opcions n'hi ha una radical, perquè va a les arrels del problemes.


A l'acte d'aquest dijous també han acudit membres de la coalició a Sant Cugat, com Ramon Gutiérrez i Jordi Casas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.