La participació a Sant Cugat fins a la una supera el 36%


  • Comparteix:

Un dels col·legis electorals

Un dels col·legis electorals

La participació a les eleccions al Parlament fins a la una del migdia a Sant Cugat és superior al 36%, segons el primer avanç de la Generalitat. Això significa un augment de gairebé sis punts percentuals respecte a la participació de fa tres anys a la mateixa hora, que es va situar en el 30,57%. La participació al municipi se situa per sobre de la mitjana catalana i comarcal, que supera lleugerament el 35%.

Sant Cugat ha tornat a registrar un dels nivells de participació més alts de Catalunya entre els municipis amb un volum de població similar. Fins a la una del migdia, la participació a la ciutat ha crescut 5,45 punts percentuals respecte als comicis del 2012, passant del 30,57 de fa tres anys al 36,02% d'aquest diumenge.

Aquesta xifra situa Sant Cugat per sobre de la mitjana catalana, de la demarcació i comarcal, que també s'han incrementat respecte a fa tres anys. A Catalunya, fins a la una del migdia, ha votat el 35,12% dels electors, més de cinc punts percentuals més que el 2012, quan es va situar en el 29,43%. A la demarcació de Barcelona la participació és del 34,75%, més de cinc punts més. Al Vallès Occidental, la xifra és del 35,19%, més de sis punt per sobre del 28,91% dels darrers comicis al Parlament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.