Eloi Rovira, nou president de PDECat a Sant Cugat


  • Comparteix:

Eloi Rovira, en una entrevista a Cugat.cat

Eloi Rovira, en una entrevista a Cugat.cat

El regidor d'Esports i Joventut, Eloi Rovira, és el nou president de PDECat de Sant Cugat. És una decisió de l'assemblea extraordinària d'aquest dimarts. Rovira liderarà un equip de 12 membres format per Marta Canas, Jordi Queraltó, Joan Soler, Juls Benedicto, Núria Sancho, Carles Xifré, Fernando Corominas, Joana Barbany, Marc Tolrà, David Miralles, Elena Degollada i Jordi Musoy.

Rovira ha qualificat de 'repte' situar-se al capdavant de l'organització de l'agrupació local del PDECat a la ciutat en un moment de 'renovació del partit'. Un dels principals objectius de l'executiva és 'intentar mobilitzar i recuperar la confiança de gran part de la ciutadania que fins ara havia apostat per Convergència'.

Eloi Rovira

Ara iniciem un projecte nou amb PDECat amb un projecte polític molt clar que creiem que a la ciutat té suport.


Rovira també ha s'ha mostrat satisfet amb la composició del nou equip.

Eloi Rovira

Un sol no pot aconseguir gaire cosa. Crec que hem aconseguit un equip molt competent, compensat, amb un bon equilibri d'homes i dones. comunicació...


La d'Eloi Rovira va ser, finalment, l'única candidatura després d'acordar amb l'altre associat que es postulava a la presidència que era millor 'sumar i fer una candidatura única i compacta'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.