Suárez Illana reafirma a Sant Cugat que l'U d'Octubre va ser 'més pervers' que el 23-F

El número 2 del PP per Madrid ha visitat aquest dimecres la ciutat per reunir-se amb una quarantena d'empresaris


  • Comparteix:

El número 2 del PP per Madrid a les generals del 28 d'abril, Adolfo Suárez Illana, ha assegurat en una visita a Sant Cugat que els fets de l'octubre del 2017 a Catalunya van ser 'més perversos' que el cop d'Estat del 23-F. L'argument, que el referèndum el van liderar persones 'escollides pels ciutadans per administrar-lo i fer-lo progressar' en compliment de les normes 'que entre tots ens hem donat', un fet que ho converteix en una 'traïció especialment desagradable'. Suárez Illana, que ha assistit aquest dimecres a un dinar amb empresaris a l'hotel Qgat, ha cridat a 'respectar' les decisions judicials pel que fa a la possible llibertat dels presos si surten elegits a les eleccions.

El candidat popular s'ha referit també a les declaracions del president de la Generalitat, Quim Torra, que ha pronosticat que el seu partit quedaria fora del Parlament la propera legislatura. 'Al final seran els espanyols els que parlaran, el senyor Torra ja s'ha equivocat moltes vegades', ha reblat. Sobre la possible sortida dels 'presos polítics', Suárez Illana ha demanat respectar les decisions judicials i no tenir por d''aplicar la llei'. Tot plegat, en un dinar amb una quarantena d'empresaris, on també hi han assistit membres del partit, alguns de santcugatencs, com l'alcaldable i candidat al Senat, Álvaro Benejam, i el candidat al Congrés per Barcelona Alfredo Bergua. També s'hi ha pogut veure el cap de llista a les municipals a Barcelona, Josep Bou.



Adolfo Suárez Illana

S'ha donat per part de persones que van ser escollides pel poble per administrar-lo i fer-lo progressar complint les normes que ens hem donat entre tots. Per mi és una traïció especialment desagradable la d'uns demòcrates que han rebut un poder del poble i que a canvi transmeten deslleialtat i incompliment de les lleis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.