Cobertura especial de Cugat.cat amb motiu de les eleccions espanyoles del 28-A


  • Comparteix:

Cobertura especial per les eleccions del 28-A / Foto: Cugat.cat

Cobertura especial per les eleccions del 28-A / Foto: Cugat.cat

Cugat.cat ofereix una cobertura informativa especial de la campanya de les eleccions espanyoles del 28 d'abril. Entrevistes, un debat i el seguiment de la jornada electoral, a més dels actes de campanya que es facin a Sant Cugat, conformen la programació especial del grup de comunicació multimèdia.

Cicle d'entrevistes
A partir del 23 d'abril s'emetran, via 'streaming' i per ràdio al 91.5 FM, les entrevistes a representants dels partits polítics que van obtenir representació a les darreres eleccions espanyoles, al juny del 2016. Així, se sotmetran a les preguntes d'aquest mitjà polítics d'ERC, Junts per Catalunya, En Comú Podem, PP, Cs i PSC.

Debat electoral
Cugat.cat oferirà un debat electoral al plató amb els representants dels partits amb representació. Tindrà lloc el dijous 25 a les set de la tarda i es podrà seguir, també des de Cugat.cat i al 91.5 FM.

Seguiment de la jornada electoral i del recompte a Sant Cugat
Es farà una cobertura especial de la jornada a la web i al 91.5 FM. A partir de les vuit del vespre, Cugat.cat farà un seguiment del recompte de vots a la ciutat i recollirà les opinions de les diverses formacions locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.