Sant Cugat, en campanya per al 28-A

Els partits ja han començat a omplir la ciutat de cartells electorals


  • Comparteix:

Sant Cugat ja es troba en plena campanya electoral per a les eleccions generals del 28 d'abril. La ciutat ja llueix des d'aquesta nit cartelleria amb propaganda dels partits que concorren al comicis. Junts per Catalunya, Cs, ERC, En Comú Podem, el PSC i el PP han donat el tret de sortida a la campanya amb la tradicional cartellada.

Com encaren la campanya els partits?

Mireia Ingla (ERC)

Mireia Ingla (ERC)

'No aconseguiran silenciar-nos; al contrari. El 28 d'abril omplirem les urnes amb vots d'ERC, perquè aquesta és la millor manera de garantir la república per la via del diàleg'.

Carmela Fortuny (Junts per Catalunya)

Carmela Fortuny (Junts per Catalunya)

'Proposem idees clares i netes, evitant confrontació. Farem una campanya positiva des de Sant Cugat per tenir un país millor'.

Ramon Gutiérrez (En Comú Podem)

Ramon Gutiérrez (En Comú Podem)

'Partim com a força guanyadora, en dues ocasions, a les eleccions generals a Catalunya. Esperem repetir, com a mínim, resultats'.

Álvaro Benejam (PP)

Álvaro Benejam (PP)

'Estem especialment preocupats per la situació actual. Esperem que el dia 28 els resultats siguin favorables per sumar majoria constitucionalista.'

Roberto Torrecilla (Cs)

Roberto Torrecilla (Cs)

'Tenim un projecte de país, per al govern d'Espanya. Des de Cs demanem el vot per fer Albert Rivera president del govern i perquè Inés Arrimadas obtingui representació.'

Pere Soler (PSC)

Pere Soler (PSC)

'Des de Sant Cugat intentarem sumar per fer Pedro Sánchez president i perquè Meritxell Batet obtingui representació per Barcelona.'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.