En Comú Podem s'erigeix com el 'vot de fiar' per a la transformació de l'Estat espanyol

Una transformació plurinacional, social, feminista i ecològica


  • Comparteix:

Imatge de l'acte / Foto: Cugat.cat

Imatge de l'acte / Foto: Cugat.cat

En Comú Podem mira cap els indecisos, que segons les enquestes superen el 30% dels ciutadans amb dret a vot a les eleccions espanyoles del 28-A. Per això, la formació es presenta com 'el vot de fiar' per a la transformació de l'Estat espanyol en clau plurinacional, de millora de la justícia social, de gènere i ecològica. Així ho han defensat aquest dijous el número 5 de la candidatura per Barcelona, Joan Mena, i la número 6, Maria Freixanet, en un acte a la plaça de Barcelona amb l'assistència d'una quarantena de persones, entre ells l'alcaldable de Sant Cugat en Comú, Ramon Gutiérrez..

'Aspirem a representar el 80% de la població de Catalunya que sap que les solucions només poden ser democràtiques', ha assegurat el també diputat al Congrés, Joan Mena, sobre la seva proposta de referèndum i l'encaix entre Catalunya i l'Estat espanyol. Un encaix, ha dit, que ha de passar pel diàleg, l'acord i les solucions.

Imatge dels ponents / Foto: Cugat.cat
Imatge dels ponents / Foto: Cugat.cat


Així el partit marca distàncies amb ERC i també amb el PSOE, el qual consideren que té massa deutes amb els poders com per avançar en justícia social. Exemple d'això, la proposta per regular el preu dels lloguers des dels ajuntaments. La número 6 i senadora, Maria Freixanet, ha assegurat que l'objectiu de les seves propostes és 'posar la vida al centre i fer polítiques per cuidar la vida'.

Aspiren, doncs, a governar per assolir una transformació en clau plurinacional, de justícia social, de gènere i ecològica, davant la qual, ha dit, són 'el vot de fiar'.

Imatge de l'acte / Foto: Cugat.cat
Imatge de l'acte / Foto: Cugat.cat










Joan Mena

Ens presentem amb una proposta d'un referèndum que alguns ja havien passat de pantalla però que estan tornant. Nosaltres aspirem a representar el 80% de la població de Catalunya que sap que les solucions només poden ser democràtiques.

Maria Freixanet

Som el vot de fiar que pot transformar Espanya en clau plurinacional, de justícia social, de gènere i ecològica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.