Torrent defensa a Sant Cugat que ERC és el 'vot útil' per garantir el diàleg i frenar la dreta

Ingla convida a revalidar el 28-A 'la victòria republicana' de les últimes eleccions espanyoles a la ciutat


  • Comparteix:

ERC es postula aquest 28-A com a 'dic de contenció' davant la dreta i el feixisme. Així ho ha expressat aquest dimecres el president del Parlament i membre d'ERC, Roger Torrent, en un acte a la plaça de Quatre Cantons al costat de l'alcaldable Mireia Ingla i de la candidata a les eleccions europees, la santcugatenca Diana Riba. Davant d'unes 300 persones, Torrent ha defensat que els republicans suposen 'un triple vot útil' de cara a les eleccions espanyoles de diumenge. Ha raonat que poden 'frenar la dreta, garantir el diàleg i fer que el referèndum sigui inevitable', a més de recordar que 'ERC sempre ha estat independentista'.

De la seva banda, Ingla ha convidat els santcugatencs a revalidar aquest diumenge a la ciutat 'la victòria republicana' de les últimes eleccions espanyoles. L'alcaldable d'ERC-MES també ha defensat que 'ERC no només té feina a Madrid', sinó que també 'té molts projectes per a la ciutat' i ha animat els ciutadans a apostar per la opció republicana de cara a les municipals i a les europees del 26 de maig.

De fet, la número dos d'ERC a les europees, Diana Riba, ha explicat que la candidatura encapçalada per Oriol Junqueras vol plantejar a la Unió Europea una comissió de seguiment perquè 'tota la ciutadania europea tingui garantida els seus drets a tots els estats membres' i per 'denunciar la repressió que es pateix a l'Estat espanyol'.

L'acte també ha volgut tenir un record especial per a l'exconseller santcugatenc empresonat Raül Romeva, company de Riba i també candidat al Senat d'ERC, a banda de tancar la llista de la formació a la ciutat de cara a les municipals. Riba ha fet seves unes paraules i ha dit que, com diu Romeva, 'cal una política sense retrets'. Per això, la candidata a les europees també ha animat els santcugatencs a apostar per la opició republicana els propers comicis.

Entre els assistents també s'hi han pogut veure membres de la llista d'ERC-MES a les municipals com el número dos, Francesc Duch, i la número tres i quatre, Esther Madrona i Alba Gordó, entre d'altres.













Roger Torrent

Hi ha gent de bona fe que pot pensar a votar el PSC i el PSOE per fer un govern progressista, però es pot trobar un govern amb Cs capitanejat des de la dreta.

Mireia Ingla

Aquest 28 d'abril i 26 de maig volem guanyar. És el millor que li pot passar al país.

Diana Riba

Els hem de deixar clar que aquest moviment està molt viu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.