El debat electoral de Cugat Mèdia i el TOT Sant Cugat es farà el 23 de maig

El dia 17 de maig serà el debat amb els candidats a president l'EMD de Valldoreix, i tots dos es podran seguir en directe a la web cugat.cat


  • Comparteix:

Falten 38 dies per a les eleccions municipals del 28-M i Cugat Mèdia ja n'estem preparant una extensa cobertura. Un dels moments àlgids serà el debat electoral de campanya del dimarts 23 de maig, que des del mitjà públic el farem coorganitzat amb el 'TOT Sant Cugat'. El lloc escollit serà l'espai Àgora, a l'interior de l'ajuntament, on hi ha l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), on hi podrà haver públic. Serà un debat amb nou candidats, els cinc que van obtenir representació a les eleccions del 2019, més els quatre grups significatius. És a dir, hi participaran Mayte Pérez del PDeCAT (que té els drets electorals de la coalició Junts del 2019); Mireia Ingla (ERC), Pere Soler (PSC), Aldo Ciprian (Cs); Marco Simarro (CUP); més Josep Maria Vallès (Junts); Ramon Gutiérrez (En Comú Podem); Álvaro Benejam (PP) i Marcos Rodríguez (Vox). El debat es podrà seguir en directe en streaming a la web www.cugat.cat.

Sis dies abans, el 17 de maig, serà el torn del debat de presidenciables a l'EMD de Valldoreix, que també organitzarem conjuntament amb el 'TOT Sant Cugat'. El lloc escollit és la Nau de Valldoreix, i també hi podrà haver públic en directe per seguir-lo.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.