Anàlisi periodística a la campanya electoral del 28-M, a la 'Tertúlia ciutadana de Sant Cugat'

Quatre periodistes locals expliquen com veuen les eleccions i fan previsions (i una porra) dels possibles resultats el 28 de maig


  • Comparteix:

Els periodistes locals Jordi Pascual, Àgata Guinó, Albert Solé i Sergi Baixas, a la tertúlia / Foto: Cugat Mèdia

Els periodistes locals Jordi Pascual, Àgata Guinó, Albert Solé i Sergi Baixas, a la tertúlia / Foto: Cugat Mèdia

La 'Tertúlia ciutadana de Sant Cugat' d'aquest dijous s'ha transformat en una tertúlia periodística amb quatre professionals dels mitjans de comunicació locals per analitzar la precampanya, la campanya, i les eleccions municipals en general. També han fet previsions de quins poden ser els resultats, i possibles pactes postelectorals, i s'han atrevit a fer una porra que s'ha guardat en un sobre tancat. Han participat en la tertúlia Jordi Pascual, alma mater d''elCugatenc'; Àgata Guinó, directora adjunta del TOT Sant Cugat; Sergi Baixas, del Nació Sant Cugat; i Albert Solé, cap d'Informatius de Cugat Mèdia. Les dues properes setmanes s'aturen les tertúlies matinals i en aquesta franja horària Cugat Mèdia emetrà les entrevistes als 15 candidats a l'alcaldia. Les tertúlies tornaran el dimarts 30 de maig, quan es repetirà la mateixa taula que aquest dijous per analitzar els resultats electorals, i s'obriran el sobres per descobrir les porres.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.