Herrada: 'La cosa estarà entre el candidat d'un quatripartit d'esquerres i Som Valldoreix'

La presidenciable a l'EMD de Valldoreix reivindica que vol governar "per a tothom"


  • Comparteix:

Susana Herrada amb l'equip de Som Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Susana Herrada amb l'equip de Som Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

La presidenciable a l'EMD de Som Valldoreix, Susana Herrada, defensa la seva com una candidatura disposada a 'escoltar i governar per a tothom'. Per a Herrada, 'la cosa estarà entre el candidat d'un quatripartit d'esquerres [en referència a Juanjo Cortés i Valldoreix Plural] i Som Valldoreix'. Tot plegat ho ha dit aquest divendres en l'acte central de campanya, a la Nau de Cultura, amb la presència dels alcaldables de Junts, Josep Maria Vallès, i del PDeCAT, Mayte Pérez, formacions que fan costat a l'agrupació d'electors de la presidenciable, que també compta amb el suport del PP i Valents.

A la presentació, el cap de campanya de Som Valldoreix, Marc Monells, l'ha lloat com una persona "100% Valldoreix" i "votable", en el sentit que considera que qualsevol persona, independentment de la seva ideologia, pot sentir-se representat per Herrada. De fet, ha apuntat que aquests comicis "no van d'independència".

La trobada ha servit per exposar algunes de les línies mestres de la candidatura. Habilitar un camp de futbol per al Valldoreix FC, garantir una economia sanejada que permeti l'autosuficiència financera de l'EMD i impulsar polítiques per al jovent són algunes d'aquestes iniciatives. Les han presentat els membres de l'equip d'Herrada Bernat Gisbert, Lluïsa Muñoz i Adrian van der Hoeven, que es postulen com a possibles vocals si els resultats electorals ho permeten.

Tirar endavant l'ampliació de l'escola de música i una centralitat amb un nou teatre com a gran aposta són altres de les propostes que recull la candidatura.


Susana Herrada

A Valldoreix la cosa estarà entre el candidat d'un quatripartit d'esquerres o Susana Herrada. Pensem que tots som Valldoreix: escoltem i governem per a tothom, ens votin o no.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.