El PDeCAT-Units es reivindica com 'el partit de l'ordre'

La formació s'ha posat la medalla de marcar l'agenda amb les propostes d'implantar a Sant Cugat uns jutjats, l'hospital públic i la segona residència


  • Comparteix:

La formació ha celebrat l'acte a la Unió / Foto: Cugat Mèdia

La formació ha celebrat l'acte a la Unió / Foto: Cugat Mèdia

El PDeCat-Units per Sant Cugat s'ha reivindicat com el partit de l'ordre en l'acte final de campanya que la formació ha celebrat aquest dimecres a La Unió. L'alcaldable Mayte Pérez ha tret pit de marcar l'agenda de propostes polítiques, ja que ha assegurat que van ser els primers en demanar que a Sant Cugat s'implantin uns jutjats, un hospital públic i la segona residència per a gent gran. 'Sembla que hem inspirat a la resta de partits, sobretot a ERC', ha dit Pérez.

L'alcaldable del PDeCAT també ha criticat l'acció del govern format per ERC, PSC i CUP, a qui ha acusat de "no fer res" i "vendre fum". "Només han donat uns pisos que venien de l'anterior equip de govern", ha remarcat Pérez.

Les crítiques, però, no s'han centrat només en l'executiu local. La cap de llista de la formació ha recordat que han tingut "moltes converses" amb Junts per Sant Cugat, però que no es va aconseguir pactar anar plegats als comicis. L'alcaldable del PDeCAT li ha acabat traient ferro a l'assumpte. "Ells són més radicals, nosaltres som més moderats, som la gent de l'ordre", ha assegurat.

Tot plegat en un acte final de campanya que ha servit als simpatitzants música en directe i en què el número 3 de la llista, Carles Toda, s'ha animat a cantar 'Father and Son' del cantautor Cat Stevens.


Mayte Pérez

Sembla que hem inspirat a la resta de partits, sobretot a ERC. Tothom se suma al carro. En aquests últims quatre anys, poc s'ha fet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.