Convergents carrega contra el PDeCAT-Units: 'Ens tenen enveja'

Remei Gómez postula la seva candidatura com la millor opció per liderar un canvi al consistori i per complir tots els punts del programa electoral


  • Comparteix:

Els membres de la llista de Convergents en l'acte final de campanya / Foto: Cugat Mèdia

Els membres de la llista de Convergents en l'acte final de campanya / Foto: Cugat Mèdia

'Vam perdre tres mesos de campanya negociant amb el PDeCAT-Units per si anàvem junts o separats en les eleccions a Sant Cugat'. Aquest ha estat el retret de la candidata de Convergents, Remei Gómez, pel fet que no es va concretar un acord entre les dues propostes de l'espai postconvergent per concórrer plegades a les eleccions. Gómez ha afirmat que l'agrupació on Mayte Pérez és cap de llista els té 'enveja' i lamenta que no han pogut confrontar-se ni defensar-se de les seves acusacions en els debats, ja que no disposen dels drets electorals. Per altra banda, l'alcaldable ha defensat que no s'han copiat de ningú amb el programa i que les propostes de l'hospital públic i els jutjats 'les hem fet nosaltres'.

En l'acte final de campanya, Remei Gómez ha afirmat que en el cas d'arribar a ser alcaldessa de la ciutat farien realitat "des del punt 1 fins a l'últim del nostre programa". L'alcaldable ha estat acompanyada del president de Convergents, Germà Gordó, qui ha reafirmat Gómez com "la millor alcaldessa possible per a Sant Cugat".

El número 2 de la llista, Jordi Ysamat, ha assenyalat que des de Convergents aposten "per un canvi per Sant Cugat". "Està clar que la gent està farta d'un tripartit que es podria convertir en un quadripartit amb l'entrada d'En Comú Podem, i, per tant, nosaltres som la solució", ha afirmat Ysamat per demanar el "vot útil" per a Convergents.

La número 3, Pilar Centeno, ha remarcat la "bona feina feta" durant la campanya electoral i ha posat el focus en la feina que queda per fer no només en àmbit municipal, sinó en nacional.


Remei Gómez

Ella en un debat pot parlar i ho pot explicar, però nosaltres no i això ens perjudica perquè no ens podem defensar



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.