Els productes ultraprocessats estan guanyant terreny als productes frescos?

La catedràtica en nutrició i bromatologia de la UB Maria Carmen Vidal Carou alerta al 'Connectats' que el consum de productes elaborats ha crescut

180614-menjar-aliment-fruita.jpg
-->
Enllaç copiat al clipboard

Carme Reverte

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més
06/06/23 a les 18:56h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

Un estudi recent posa de manifest que l’excessiu consum d’ultraprocessats també afecta la salut mental. S’ha fet al Brasil durant 10 anys amb una mostra de 10.000 adults. El ‘Connectats’ ha preguntat a la catedràtica en nutrició i bromatologia i directora del Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona Maria Carmen Vidal Carou per aquests productes. L’experta ha recordat que continua sent vigent una “alimentació com més variada millor” i posa l’accent en el fet que “cada vegada consumim menys productes frescos per recórrer a productes elaborats”.

Escolta-ho