La Casa de Cultura ha estat l’escenari del lliurament dels premis de la segona edició del concurs de receptes de cuina escrites en català als Mercats Municipals. Filet de vedella amb mostassa, codony o gall d’indi han estat alguns dels plats guanyadors que el jurat ha tastat i escollit entre els 14 finalistes d’un total de 88 receptes presentades.
Tot i que la participació ha estat més baixa que l’edició anterior, des del jurat s’ha valorat molt positivament l’augment de la qualitat de les propostes gastronòmiques. De totes formes, el certamen ha aconseguit el seu objectiu principal: el de potenciar l’ús del català als mercats. Així ho explica la responsable del Centre de Normalització Lingüística, Lluïsa Gallego:
Un filet de vedella caramelitzat amb mostassa ha estat la recepta guanyadora del primer premi. La seva autora, Isabel Vidal, ens explica el secret del seu èxit:
Des del Centre de Normalització Lingüística es preveu publicar en breu un llibre recopilatori amb totes les receptes de cuina.

