L'EMD de Valldoreix expressa el seu condol per la mort de Jaume Tubau


  • Comparteix:

La presidenta de l'Entitat destaca el tarannà vitalista de Tubau i la seva aposta pel comerç local

La presidenta de l'Entitat destaca el tarannà vitalista de Tubau i la seva aposta pel comerç local

L'EMD de Valldoreix s'ha sumat a les mostres de condol per la mort del tinent d'alcalde de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau. La presidenta de l'Entitat, Montserrat Turu, ha destacat la vitalitat i la cordialitat de Tubau i la seva tasca al servei del seu poble i del món comercial local.

Des de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix han volgut manifestar el seu condol per la mort del tinent d'alcalde, Jaume Tubau, víctima d'un càncer.

Des de l'EMD, la seva presidenta ha volgut recordar el tarannà vitalista i cordial de Tubau i li ha agraït la seva dedicació al poble i sobretot, la seva aposta per potenciar el comerç del municipi i oferir un servei als santcugatencs. Montserrat Turu.

Montserrat Turu

El Jaume Tubau ha estat una persona molt estimada per tots. Ha estat un comerciant que va apostar fa molts anys i es va arriscar per donar servei al nostre poble i diria que és de les persones més estimades de Sant Cugat per la seva vitalitat, cordialitat i afecte.


Els representants de l'EMD de Valldoreix, encapçalats per la seva presidenta, han assistit avui al ple extraordinari celebrat a l'Ajuntament de Sant Cugat per retre un homenatge pòstum al desaparegut tinent d'alcalde.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.