A Nacional A!!!

L'Olimpyc Floresta guanya per 6 a 1 el Martorell `B´ i retorna després d'un any a la Nacional A del futbol sala estatal. El matx serveix per acomiadar el tècnic Pepe Sànchez i el jugador José Gonzàlez.

Prop de 300 persones han celebrat l'ascens a Nacional A i el campionat de lliga de l'Olympic Floresta. Última jornada i calia guanyar. Els florestans ho han fet i de manera contundent.

La primera part finalitzava amb un inquietant 1 a 0 obra del capità Xaloc Rion. Moltes oportunitats perdudes pels locals que han jugat a plaer davant un Martorell `B´ que no ha inquietat massa la porteria de Sandro.

A la represa, els florestants han sortit adormits i els visitants han donat un parell d'ensurts. En els darrers 10 minuts, l'Olympic s'ha posat les piles i amb dos gols de Jose, un de Martí, Ruben i Marc Quintana posaven el 6 a 0. El Martorell ha marcat el gol de l'honor en el darrer minut.

Fi de partit i bogeria col·lectiva. L'afició ho ha celebrat al parquet amb els seus jugadors que han regalat samarretes als seus seguidors agraïnt el suport rebut durant tota la temporada.

El partit també ha tingut espectadors de luxe com l'alcalde Lluís Recoder i el regidor d'Esports, Xavier Amador.

L'Olimpyc torna a la Nacional A després d'un any i ho fa com a campió de grup a la Nacional B. Després del matx l'entrenador Pepe Sànchez ha anunciat que deixa el càrrec de teècnic, però continuarà a l'entitat. Un altre que deixarà el futbol sala és un dels capitans de l'equip, Jose Gonzàlez.

Ara cal esperar la temporada vinent per veure de nou a l'Olimpyc a Nacional A.