Constituït el consorci que dirigirà la recerca de l'EsportParc Internacional


  • Comparteix:

Imatge aèria del CAR

Imatge aèria del CAR

Entra en funcionament l'ens que dirigirà el departament tècnico-científic de l'Esport Parc Internacional de Catalunya, que s'ubicarà al costat del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, amb l'objectiu d'impulsar la col·laboració en matèria de docència i planificació de la recerca en l'àmbit de l'esport. Aquest dilluns es presenta la maqueta a escala del que serà el centre tecnològic i científic de l'esport ubicat a la nostra ciutat.

El Consorci per al Desenvolupament Científic de l'Esport neix amb la finalitat d'assumir la direcció tècnico-cinetífica del centre tecnològic de l'Esport Parc Internacional de Catalunya, el primer parc situat a l'Estat Espanyol que pretén que l'esport, la tecnologia i el coneixement entrin en sinergia. Aquest ens tractarà d'impulsar la col·laboració en matèria de docència i planificació de la recerca en l'àmbit de l'esport.

Durant la primera reunió del consorci, celebrada aquesta setmana i presidida pel vicepresident el Govern, Josep Lluís Carod-Rovira; el secretari general a la Vicepresidència, Rafel Niubó, i la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, han admès l'Associació de la Indústria de l'Esport a Catalunya (INDESCAT) com a entitat que formarà part del consorci. A més, també s'ha creat el Consell Rector del Consorci, format per persones titulars de la Generalitat de Catalunya en matèria d'esports, universitats, salut i educació, entre d'altres.

Està previst que l'Esport Parc Internacional, que s'ubicarà al costat de CAR de Sant Cugat, sigui una realitat el 2011. De moment aquest dilluns, l'alcalde, Lluís Recoder, assistirà a la presentació de la maqueta a escala del centre tecnològic i científic, dels allotjaments i de la residència de l'Esport Parc Internacional, que tindrà lloc al Palau de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.