Felip Puig diu que només CiU defensa un 'sí convençut' a l'Estatut


  • Comparteix:

El portaveu de CiU al Parlament, Felip Puig, assegura que només CiU defensa un 'sí convençut' a l'Estatut. Puig, que ha participat en una assemblea local de la federació nacionalista, ha rebutjat l'anomenada 'sociovergència' perquè, segons ha dit, és el 'refugi del fracàs electoral del PSC'.

CiU crida a votar a favor de l'Estatut amb el lema '1979 o futur? Sí al futur, sí a l'Estatut, sí a Catalunya'. El portaveu parlamentari de la federació nacionalista, Felip Puig, ha assegurat a Sant Cugat que la campanya de CiU és l'única que es planteja 'en positiu'. Segons Puig, només la federació nacionalista defensa amb convenciment el 'sí' al referèndum del 18 de juny.

Felip Puig

Hi ha qui utilitza la campanya per barallar-se amb el PP, que és l'únic que sap fer el PSC. Altres per barrar el pas al progrés de Catalunya i alguns per obrir la porta als enemics de l'autogovern.


Felip Puig diu que CiU no es conformarà amb una participació 'mediocre' i apunta a superar la barrera del 60%. Pel que fa al dia després del referèndum, el dirigent nacionalista rebutja rotundament l'aliança amb el PSC, l'anomenada 'sociovergència'.

Felip Puig

La sociovergència és el refugi del fracàs del PSC, que està convençut que perd estrepitosament les properes eleccions. CiU obtindrà la majoria suficient per governar en solitari.


Puig considera que només hi haurà un govern nacionalment fort i sòlid si es basa en CiU.

A nivell local, el portaveu parlamentari de CiU ha dit que li semblaria 'formidable' que Lluís Recoder tornés a presentar-se com a candidat a l'alcaldia, tot i que ha admès que no vol afegir-li més pressió a l'hora de prendre aquesta important decisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.