ERC inicia la campanya de l'Estatut defensant un 'no sobiranista'


  • Comparteix:

ERC defensa un 'no sobiranista' al referèndum de l'Estatut, amb el lema 'Ara toca no. Catalunya mereix més'. La secció local del partit republicà ha donat el tret de sortida a la campanya amb una penjada simbòlica de cartells a la plaça Lluís Millet. L'acte central de la formació portarà a Sant Cugat l'exconseller Manel Balcells.

ERC assegura que la seva campanya es presentarà 'en positiu', i que transmetrà clarament el missatge que el 'no' al referèndum és un vot ambiciós, que permetrà a Catalunya anar més enllà. El president dels republicans a Sant Cugat, Andreu Freixes, deixa clar que el 'no' d'Esquerra és un vot sobiranista.

Andreu Freixes

És un no sobiranista, diferent al d'altres formacions. El nostre és un 'no' positiu, per anar més enllà, que creu que necessitem un Estatut més potent per encarar el futur.


El dirigent republicà ha sortit al pas dels missatge que, des d'algunes formacions, intenten assimilar la postura d'ERC a la del PP, que també defensa el 'no' a l'Estatut. Freixes atribueix aquesta argumentació a una estratègia 'matussera'.

Andreu Freixes

És una estratègia política molt matussera. Entre la posició d'ERC i del PP no hi ha cap similitud.


ERC ha donat el tret de sortida a la campanya aquesta passada mitjanit, amb la penjada simbòlica de cartells a la plaça Lluís Millet. La formació preveu celebrar un acte central a la nostra ciutat amb la presència de l'exconseller de la Generalitat Manel Balcells i participar en els principals actes que se celebrin a nivell comarcal i nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.