ICV creu que el nou Estatut permetrà fer polítiques perquè els ciutadans puguin viure millor


  • Comparteix:

'D'esquerres, catalanista i ecologista, sí a l'Estatut'. Amb aquest lema, la secció local d'ICV ha donat el tret de sortida a la campanya del referèndum sobre l'Estatut de Catalunya. Els ecosocialistes consideren que el 18 de juny cal dir un sí il·lusionant a un text estatutari que ha de suposar, diuen, un nou marc per fer polítiques d'autogovern que permetin a la gent viure millor.

La secció local d'ICV ha començat la campanya pel referèndum amb la tradicional enganxada de cartells a la plaça d'Octavià i amb la voluntat de transmetre una 'idea il·lusionant' als ciutadans per tal que s'animin a participar al referèndum del 18 de juny.

Sota el lema 'D'esquerres, catalanista i ecologista', els ecosocialistes consideren que cal dir que sí a un Estatut que, principalment, ha de permetre que a Catalunya es facin polítiques pensades perquè la gent visqui millor. Escoltem el portaveu municipal d'ICV-EA, Xavier Boix.

Xavier Boix

Les persones que són d'esquerres, les persones que tenen sensibilitat ecologista i les persones que se senten catalanista no poden fer altra cosa que votar a favor de l'Estatut, perquè és una molt bona llei per Catalunya i que ens permetrà fer polítiques perquè la gent visqui millor


Entre els principals arguments a favor d'aquest projecte, el portaveu ecosocialista ha apuntat la millora de l'autogovern, l'ampliació de les competències i que aquestes s'apropen als ciutadans o el títol de drets i deures. Boix també ha destacat la millora en el finançament, assegurant que aquest Estatut 'no és tot el que voldríem però és un bon Estatut'.

Xavier Boix

Votar que sí és fer un pas endavant amb una millora de l'autogovern, una millora de les competències per Catalunya, en apropar les competències a la gent, una millora perquè blinda un model de benestar que considerem molt progressista


Per tots aquests motius, des d'ICV-EA han animat als ciutadans a participar en el referèndum i han recordat que el proper 18 de juny el que es votarà serà l'Estatut i no el govern de Catalunya.

Pel que fa als actes de campanya d'aquesta formació, tant aquest divendres com el proper, ICV muntarà una parada informativa davant la seva seu, al carrer Santiago Rusiñol. L'acte central arribarà el dia 12 i comptarà amb la presència de la vicepresidenta de la formació, Imma Mayol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.