Ràdio Sant Cugat i Televisió Sant Cugat emeten una programació especial sobre el referèndum de l'Estatut


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat i Televisió Sant Cugat ofereixen conjuntament una programació especial sobre el referèndum de l'Estatut. Els dos mitjans emetran entrevistes a representants dels partits polítics, plataformes ciutadanes i agents socials durant els 15 dies de campanya. La programació es clourà amb un debat a la Casa de Cultura i amb un programa de seguiment de la jornada electoral.

La programació especial començarà el dilluns 5 de juny amb una entrevista a membres de la Plataforma pel Sí al text estatutari. L'endemà, la Plataforma pel Dret de Decidir, que propugna el vot negatiu a l'Estatut, exposarà el seu posicionament. El dimecres 7 de juny serà el torn del sector econòmic i empresarial, amb representants de l'Associació d'Empresaris Sant Cugat i dels sindicats.

El director de l'OAMCIC, Xavier Fornells, remarca que la programació conjunta dels dos mitjans s'inclou en un acord de col·laboració més ampli de les entitats.

Xavier Fornells

La programació conjunta dels dos mitjans s'inclou en un acord de col·laboració més ampli per oferir continguts de qualitat.


El torn dels partits polítics començarà el dijous 8 de juny amb una entrevista al portaveu parlamentari d'ICV, Joan Boada, i la presidenta del partit a Sant Cugat, Assun Reyes. El dia 9 serà el torn del PP, amb la presència de la diputada al Parlament, Belén Pajares, i el president de la formació a la ciutat, Rafael Enríquez.

La programació especial es reprendrà el dilluns 12 de juny amb una entrevista a la diputada d'ERC, Pillar Dellunde, i el membre de l'executiva local, Raül Grangé. El secretari d'organització, José Zaragoza, i el portaveu municipal, Salvador Gausa, seran els representants del PSC en l'entrevista del dimarts 13 de juny. CiU clourà la ronda d'entrevistes el dimecres 14 de juny, amb la presència del diputat, Josep Rull, i el portaveu municipal, Joan Recasens.

El director de Televisió Sant Cugat, Roman Ventura, destaca la col·laboració entre els dos mitjans locals per cobrir el referèndum.

Roman Ventura

Televisió Sant Cugat considera molt important compartir sinèrgies amb Ràdio Sant Cugat per cobrir el referèndum.


Totes les entrevistes s'emetran a les 9 del matí per Ràdio Sant Cugat, i es repetiran a les 2 de la tarda i a les 11 de la nit. De la seva banda, Televisió Sant Cugat emetrà aquests espais a partir de les 11 de la nit, i els repetirà el dia següent a les 3 de la tarda.

D'altra banda, el dijous 15 de juny, a partir de dos quarts de vuit del vespre, es farà un debat obert a la Casa de Cultura amb representants de totes les formacions polítiques. Aquest debat s'emetrà en directe a través dels dos mitjans.

Per últim, el 18 de juny, dia del referèndum, Ràdio Sant Cugat farà un seguiment de la jornada electoral. També s'emetrà un programa especial amb els resultats de les consultes i les valoracions dels partits polítics i les associacions i plataformes ciutadanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.