L'alcalde destaca la 'conscičncia cívica' dels santcugatencs per la participació del 57% al referčndum de l'Estatut


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la 'conscičncia cívica' dels santcugatencs per haver superat la mitjana catalana de participació al referčndum de l'Estatut, amb més d'un 57%. Recoder ha dit que la victňria 'aclaparadora' del sí és el triomf de la moderació i ha demanat al president de la Generalitat la convocatňria 'immediata' d'eleccions per donar estabilitat al govern catalŕ.

Lluís Recoder s'ha mostrat satisfet pel fet que Sant Cugat hagi estat la tercera ciutat catalana on la participació al referčndum ha estat més elevada, superant el 57% del cens. L'alcalde ha dit que és una mostra de la 'conscičncia cívica' de la població de la nostra ciutat, tot i que ha lamentat que un tema tan important com l'Estatut d'autonomia no hagi despertat més participació.

Lluís Recoder

Estem 8 punts per sobre de la participació a Catalunya. Tenim una conscičncia cívica superior a la mitjana. Perň em deixa intranquil que un referčndum tan important no hagi despertat més participació.


L'alcalde ha remarcat que la victňria del 'sí' ha estat 'aclaparadora' i ha subratllat que el nombre de vots 'no' és inferior a la suma dels vots de les forces polítiques que optaven per aquesta opció, ERC i PP.

Segons Recoder, la victňria ŕmplia del 'sí' es pot interpretar com un triomf de la moderació.

Lluís Recoder

La gent ha dit sí a una certa normalitat, al camí del mig. La població sap que quan Catalunya planteja el tot o res, generalment és el res, i que la manera d'avançar és gradualment.


L'alcalde i parlamentari de CiU assegura que un cop refrendat l'Estatut, ara toca convocar eleccions anticipades al Parlament 'immediatament'. Segons Lluís Recoder, cal posar fi al govern 'en precari' i instaurar l'estabilitat política a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.