Ple absolut en la primera nit de Barraques


  • Comparteix:

L'espai de la Pollancreda és un dels reclams per al públic més jove

L'espai de la Pollancreda és un dels reclams per al públic més jove

El Parc de la Pollancreda s'ha tornat a omplir fins la matinada en la primera nit de Barraques. Música, beguda i actuacions de capoeira o grafitts s'han barrejat en l'espai de Festa Major dedicat als joves. Enguany, l'Ajuntament ha engegat una campanya, en forma de targetons, que fa una crida a fer un consum responsable d'alcohol i altres drogues.

L'espai de Barraques ha restringit aquest any el seu espai i no arriba més enllà del pont del Parc de la Pollancreda. Verònica Vall, membre de la Comissió Barraques ha explicat que enguany, les entitats són especialment actives ja que cada una d'elles s'encarrega de coordinar una activitat:

Verònica Vall

Com que hem tingut menys pressupost, hem hagut de demanar a les entitats que organitzéssin activitats a peu pla. Algunes són el concurs de butifarres o unes olímpiades força especials. A més, cada nit hi ha un sopar.


Però l'element més important són els concerts. Enguany els organitzadors han volgut fer una tria per a tots els gustos. En format de festival, hi tenen estils tan diferents com el rock, el metal, però també rumba catalana.
La participació de grups de Sant Cugat és força important, aquest és el cas d'IcebEnd i dels Skamarlans. Dissidència Sònica ha estat els encarregats de la programació dels concerts. Cesc Planells, de Dissidència, creu que els grups que actuaran són de qualitat.

Cesc Planells

Cada dia la base són grups de Sant Cugat. A més hi ha altres de fora que són com la "guindilla", potser no són molt coneguts però si tenen molta qualitat.


A més, l'espai de Barraques compta amb un punt d'informació del programa 'Som.nit' de la Creu Roja on s'alerta dels riscos de consumir substàncies addictives o drogues i en cada una de les barraques es poden trobar targetons fent uns crida a un consum responsable de l'alcohol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.