El CPA preveu que l'assistència a la seva caseta superarà les 15.000 persones


  • Comparteix:

Gabriel Ruiz i Lluís Recoder a l'acte inauugural de la caseta deL CPA

Gabriel Ruiz i Lluís Recoder a l'acte inauugural de la caseta deL CPA

El Centro Popular Andaluz preveu que més de 15.000 santcugatencs desfilaran per la seva caseta, al carrer Josefina Mascareñas, en aquesta Festa Major. Les sevillanes, el vi andalús i la calor s'han donat la mà en aquest recinte, que de cara l'any vinent s'ampliarà en 100 metres quadrats per poder encabir tots els visitants.

El quadre de ball del CPA ha estat l'encarregat d'obrir la primera nit de festa al CPA, que ha rebut l'assistència d'unes 200 persones. Una vetllada en els que els vanos han estat els protagonistes a causa de la intensa calor que es viu a l'interior de la caseta del CPA.

Degustacions, actuacions musicals i molta diversió s'han barrejat en aquesta festa distribuïda al llarg dels 500 metres quadrats que té la caseta. El president del CPA ha remarcat que l'actual superfície del recinte es queda petit per acollir les més de 15.000 persones que hi passaran, segons diu l'entitat. Gabriel Ruiz que de cara a l'any vinent ampliaran les dimensions de la caseta:l

Gabriel Ruiz

Tenim tanta gent cada any que de cara a l'any vinent hem d'aconseguir com sigui un espai més gran


Com cada any, l'alcalde ha estat l'encarregat d'inaugurar la caseta del CPA, acompanyat d'una reprersentació dels regidors i regidores de l'Ajuntament. Lluís Recoder ha subratllat que el caràcter participatiu de la festa del CPA, una cita oberta a tothom:



La primera jornada del CPA ha comptat amb la presència de l'Asociación Vírgen del Rocío de Badía, la Hermandad Andulza Nuestra Señora del Rocío de Sabadell i la cançó espanyola de Fina Serrano.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.