El Teatre de Guerrilla entusiasma els santcugatencs a l'Estripada


  • Comparteix:

El Teatre de Guerrilla just abans de presentar el programa de Festa Major

El Teatre de Guerrilla just abans de presentar el programa de Festa Major

La companyia Teatre de Guerrilla ha aplegat més de 2.000 santcugatencs a la plaça Octavià gràcies a la seva 'presentació agosarada' del programa de Festa Major. El grup còmic ha ironitzat sobre l'Any Grau Garriga, l'elecció del pregoner, i ha aprofitat per 'cantar les quaranta' al PP per enviar tropes espanyoles a Iraq.

'Els santcugatencs sou gent molt rara'. Aquest ha estat el missatge que Teatre de Guerrilla ha enviat al miler de santcugatencs que s'han donat cita a la plaça Octavia per assistir a la presentació de la programació de Festa Major. Si l'any passat Toni Albà va arribar en limusina, aquest 2004 la companyia teatral ha fet acte de presèncie en un carro.

El grup ha sorprès els santcugatencs amb una original posada en escena, ja que la presentació s'ha realitzat des del balcó de l'antic edifici que hi ha al costat de El Mesón. Els actors han manifestat la seva sorpresa per les manifestacions de l'Any Grau Garriga al campanar del Monestir:

Teatre de Guerrilla

¿Es pot saber què collons heu penjat del campanar?


Amb l'Estripada, els populars artistes han aprofitat també per recordar les protestes veïnals a la plaça de'n Coll, l'elecció de Josep Mª Sans i Travé com a pregoner, i el nou soci de govern de l'Ajuntament.

A banda de l'humor, la crítica política també ha estat present quan els actors han denuciat l'actitud del PP en la guerra a l'Iraq i la seva relació amb els grups independentistes:

Teatre de Guerrilla

¿El PP diuen terroristes als Maulets quan ells envien gent a Iraq?


Amb una puntualitat britànica, el conjunt d'Arbúcies han fet una presentació de 20 minuts en què les rialles dels santcugatencs han acompanyat l'actuació de principi a fi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.