Els santcugatencs es llancen al carrer en l'onzena edició de la Botiga al carrer


  • Comparteix:

L'alcalde ha volgut saludar personalment els comerciants i pendre nota d'algunes demandes.

L'alcalde ha volgut saludar personalment els comerciants i pendre nota d'algunes demandes.

Seguiment massiu de l'onzena edició de la botiga al carrer. Milers de ciutadans han sortit a passejar per l'eix de vianants que va de la Plaça d'en Coll a l'Estació convertida avui en una autèntica Rambla comercial. Per un dia, el comerç local ha sortit de darrere el taulell per mostrar el seus productes i serveis de manera personal i directe.

En certs moments del dia, el carrer Sant Antoni, Santa Maria o Santiago Russinyol han estat un eixam de gent aturant-se de parada en parada per veure, tocar i comprar algun dels productes de les botigues que s'han sumat a l'edició d'enguany de la Botiga al carrer.

El botiguers han sortit, per un dia, de darrere el taulell i han convertit el carrer en un gran aparador dels seus productes i serveis. Maria Lluïsa, de la botiga de mobles Tertúlia, ha explicat que participa des del primer any i l'objectiu no és tant vendre com tenir un contacte personal amb els clients i adherir-se a la celebració de la Festa Major:

Maria Lluïsa

No pretenem tant vendre com sortir al carrer, fer-nos veure i tenir un contactemés directe amb els santcugatencs.


De bon matí, una delegació del consistori ha visitat els comerciants per veure el desenvolupament de la Botiga al carrer. L'alcalde s'ha mostrat satisfasfet del nivell de participació dels ciutadans que, en alguns moments, han col·lapsat el pas en alguns carrers. Segons Lluís Recoder dies com avui són la prova 'palpable' de l'encert en la vianantització del centre de la ciutat. Ara, diu, Recoder, els comercaints comencen a recollir-ne els fruits:

Lluís Recoder

Es nota un canvi especatcular i es demostra la bona pensada de convertir el centre de Sant Cugat en una Rambla comercial.


Recoder també ha subratllat la importància de tenir un comerç local viu i de qualitat com el que es veu avui a Sant Cugat:

Lluís Recoder

És molt important per tots tenir un bon comerç: per ells però també que els ciutadans puguem quedar-nos a comprar a casa.


Els comerciants es tornaran a reunir diluns dia 26 durant el Sopar a la Fresca que se celebrarà a la Plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.