La 18ena Trobada Gegantera reuneix 5 colles d'arreu de Catalunya


  • Comparteix:

Els geganters i els trabucaires han organitzat la trobada gegantera.

Els geganters i els trabucaires han organitzat la trobada gegantera.

Cinc colles de geganteres d'arreu de Catalunya han desfilat pels carrers de la ciutat amb motiu de la 18ena Trobada Gegantera organitzada pels Geganters i Trabucaires de Sant Cugat. Prop d'un centenar de persones han seguit la cercavila fins arribar a la plaça d'Octavià, on el grup Noé Rivas s'ha encarregat de fer ballar grans i petits al ritme de cançons infantils i populars catalanes.

Els gegants tampoc han volgut faltar aquest any a la cita anual amb la Festa Major de Sant Cugat. En aquesta ocasió, el Joan i la Marieta han estat acompanyats de 4 colles d'arreu del país i també dels caparrots de la ciutat.

Així ho ha explicat Pere Royo, del grup local de Geganters, per a qui la trobada ha estat un èxit.

Pere Royo

Està anant bé, amb diverses colles i també amb Caparrots de Sant Cugat.


El recorregut ha començat aquest any a la plaça Onze de Setembre i ha seguit per la Rambla del Celler, l'avinguda Francesc Macià i el carrer de la Creu, fins arribar a la plaça Octavià, nucli central de la festa.

Pere Royo

El que ens agrada és que la gent e svagi incorporant pel recorregut i que la gent ingui sobretot al Monestir, on puguem ballar tots junts.


I realment, la plaça Octavià s'ha omplert de gom a gom coincidint amb el final de la cercavila gegantera. Al ritme del grup Noé Rivas, que s'ha encarregat de posar l'animació, gegants, caparrots i també molts santcugatencs, han acabat ballant per posar el punt i final a aquesta trobada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.