Els castellers de Sant Cugat preparen una de les seves millors actuacions


  • Comparteix:

La colla local ha aixecat un 4 de 6 amb agulla i un 3 de 7 a l'actuació de vigília

La colla local ha aixecat un 4 de 6 amb agulla i un 3 de 7 a l'actuació de vigília

Els Casteller de Sant Cugat han començat a fer boca per l'actuació de diumenge de Festa Major, una de les més importants de la temporada, i en la que aspiren a poder fer un 3 de 7 aixecat per sota. Durant l'actuació de vigília, la colla local ha aixecat construccions com un 4 de 6 amb agulla o un 3 de 7.

Els Castellers de Sant Cugat han fet una bona actuació de vigília, amb construccions com un 4 de 6 amb agulla o un 3 de 7, entre d'altres.

Amb aquesta actuació, que ha estat seguida per un nombrós públic, la colla ha agafat forces per una de les seves principals cites de la temporada: l'actuació de Festa Major. Aquest any, els castellers de Sant Cugat estaran acompanyat dels Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró.

Marc Maimó, cap de colla de Sant Cugat, ha explicat que poder actuar amb colles com aquesta els esperona per fer actuacions com la que es plantegen per aquest diumenge, amb el repte del 3 de 7 aixecat per sota.

Marc Maimó

Esperem que en els propers anys puguin anar venint perquè actuar amb ells esperona i ens ajuda a plantejar aquest 3 de 7 aixecat per sota.


L'actuació castellera de Festa Major és aquest diumenge, a partir de les sis de la tarda a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.