Tots els nens guanyen al Tercer Concurs de Pintura Ràpida


  • Comparteix:

Els nens han presentat les seves creacions utilitzant tot tipus de tècniques

Els nens han presentat les seves creacions utilitzant tot tipus de tècniques

Cent-vint nens i nenes han participat al 3r Concurs de Pintura Ràpida que organitza l'Associació de Veïns i Comerciants del carrer de la Creu. Nens de tres a quinze anys han confeccionat, alguns amb l'ajuda dels pares, una ampli ventall de dibuixos que han tingut el Fòrum de les Cultures com a tema central.

L'entrada del carrer de la Creu per l'avinguda Francesc Macià ha estat aquest matí el punt de trobada dels més petits en aquesta Festa Major. L'excusa ha estat el Concurs de Pintura Ràpida que, enguany, s'ha centrat en la celebració del Fòrum Barcelona 2004.

Nens i nenes han fet volar la imaginació armats amb ceres, llapissos de colors i rotuladors per recrear el que ells entenen per multiculturalitat i diàleg entre les persones. Aurora Segués, una de les organitzadores, ha reconegut que els nens, en definitiva, pinten sobre el que els ve de gust:

Aurora Segués

Si els nens no dibuixen sobre el Fòrum no se'ls descalifica, al contrari! Tots rebran un premi només que facin qualsevol obra relacionada amb la cultura i la humanitat


Sota l'atenta mirada dels grans, la quitxalla han creat un bonic ventall de dibuixos: des de les abstraccions que han fet els més petits a les obres de qualitat a càrrec dels nens més grans. La Blanca i la Irina, de 6 i 13 anys, són algunes de les participants:

Banca i Irina

He pintat una nena rica que li dóna menjar a un nen probre/ Jo he fet dues noies de diferent cultura però que plorant les dues


El Concurs de Pintura Ràpida ha estat sempre un èxit de convocatòria de públic des del seu inici, l'any 2002.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.