Les darreres aventures de Les Tres Bessones, al Racó Infantil


  • Comparteix:

Una nena es fa una foto al costat de Les Tres Bessones al Racó Infantil

Una nena es fa una foto al costat de Les Tres Bessones al Racó Infantil

El Racó Infantil ha estat l'escenari de presentació del quart llibre de Les Tres Bessone que l'Ajuntament edita dins la campanya de civisme 'Sant Cugat m'estima'. A 'Les tres bessones es mouen per Sant Cugat', l'Helena, la Teresa i l'Anna alliçonen la Bruixa Avorrida sobre quines són les responsabilitats ciutadanes en temes de mobilitat.

Fins dilluns, els jardins del Monestir serà el camp de batalla de la quitxalla de Sant Cugat. Jocs, tallers, lectura de contes i actuacions de circ són els ingredients d'aquest recinte que cada tarda compta amb la presència de centenars de famílies.

Malgrat la diversitat de propostes, l'activitat que ha tingut més èxit ha estat la paradeta de Les Tres Bessones. Enguany, l'Ajuntament ha aprofitat la Festa Major per donar a conèixer les darreres aventures de l'Helena, la Teresa i l'Anna a Sant Cugat. La coordinadora del Racó Infantil, Belen Garcia, ha afirmat que l'èxit de la iniciativa ha estat aclaparador:



A l'últim llibre de Les Tres Bessones, les nenes visiten una amiga amb motiu de la celebració de la Festa Major. La història arrenca quan la Bruixa Avorrida fa desaparèixer totes les senyals de trànsit de la ciutat, provocant grans problemes de mobilitat als ciutadans. Una aventura que no ha deixat indiferent als més menuts:



A 'Les Tres Bessones es mouen per Sant Cugat' trobem escenaris molt coneguts del municipi com la plaça del Centre Cultural , la cruïlla de l'avinguda Francesc Macià amb el carrer de la Creu, el Parc de l'Arborètum, la plaça Barcelona i l'estació dels Ferrocarrils de Les Planes.

Els populars personatges creats per Roser Capdevila també tenen l'oportunitat de conèixer els gegants Joan i Marieta i, un cop més, el Monestir de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.