La Festa Major arriba al seu equador amb un bon èxit de públic


  • Comparteix:

L'alcalde s'ha congratulat que la Festa Major de Sant Cugat continuï mantenint l'èxit d'assistència de sempre, tot i la coincidència amb el pont de Sant Pere. Lluís Recoder ha animat als santcugatencs a gaudir la recta final de la festa amb el mateix seny i civisme que han fet gala des del passat divendres.

Passat l'equador de la festa, l'alcalde ha fet una valaració altament positiva del desenvolupament d'aquesta celebració. Recoder ha agraït als ciutadans el seu comportament modèlic i ha remarcat l'absència d'incidents en el decurs d'aquesta festa.

A falta de tenir les dades exactes de participació, l'alcalde ha avançat que la festa està assolint els mateixos bons resultats d'altres anys. A més, Lluís Recoder ha remarcat el fet que molts santcugatencs no ha marxat de Sant Cugat malgrat tenir el pont de Sant Pere:

Lluís Recoder

La veritat és que potser alguns pensàven que la participació baixaria amb el pont de Sant Pere, però la Festa ha estat un èxit. Com sempre.


Recoder ha aprofitat per animar als ciutadans a no perdre's els plats forts pendents del programa: Els Pets i Pastora. Pel que fa al grup electrònic del moment, l'alcalde ha assegurat que acudirà a la cita 'si el cos aguanta':

Lluís Recoder

Jo he anat a molts concerts de Paco Ibañez, de Els Pets i Pastora... Els coneixeré aviat


El Parc Ramon Barnils acollirà els concerts de Pastora avui, a les 12 de la nit, i de Els Pets, demà a 3/4 de 12 de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.