Èxit de participació a la 'Fes-te d'aigua'


  • Comparteix:

Centenars de nens i nenes s'han refrescat amb els canons d'escuma de la plaça d'Octavià

Centenars de nens i nenes s'han refrescat amb els canons d'escuma de la plaça d'Octavià

Centenars de persones, la gran majoria nens i nenes, han participat a l'edició d'enguany de la festa de l'escuma. Sota el títol 'Fes-te d'aigua', aquesta activitat ha permès a petits i grans remullar-se i treure's el calor al ritme de l'animació del grup De Parranda.

Un any més, la Festa Major ha ofert als més petits de la ciutat una de les propostes que més esperen: la festa de l'escuma.

La plaça d'Octavià ha tornat a ser l'escenari d'aquesta activitat que ha permès a la mainada, però també a alguns adults, refrescar-se i gaudir de l'animació del grup De Parranda. També els esplais i tallers d'estiu de les escoles s'han apuntat a aquesta festa, que segons expliquen, agrada molt als nens i nenes de la ciutat.

Núria

Età molt bé i s'ho passen molt bé. Nosaltres hem vingut amb els de primària, perquè creiem que no és addient per als més petits.


Aquest any, els organitzadors han improvisat un estenedor per poder deixar les tovalloles i la roba seca mentre ha durat la remullada. En total, s'han fet servir 1.000 litres d'aigua d'una cuba que ha habilitat l'Ajuntament amb aquesta f
finalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.