El Cor Infantil i Juvenil ajorna el concert de 'Hit Pops' fins el dia 11 de juliol


  • Comparteix:

El concert s'ha ajornat per la coincidència amb unes importants proves de música d'un dels intèrprets

El concert s'ha ajornat per la coincidència amb unes importants proves de música d'un dels intèrprets

El concert del Cor Infantil i Juvenil previst per a les vuit del vespre a la plaça Barcelona s'ha hagut d'ajornar per la coincidència amb unes proves de música que havien de fer alguns dels intèrprets. L'actuació, que sota el títol de 'Hip Pops' proposava un repertori de temes de pop-rock, es farà el proper dia 11 de juliol en un escenari encara per determinar.

L'actuació, que portava per títol 'Hip Pops', s'ha hagut d'ajornar per la possible coincidència amb unes importants proves de música que s'han de fer a la ciutat austíaca de Salzburg, i a les quals hi ha de prendre part un dels intèrprets del Cor Infantil i Juvenil.

Martí Marín, director d'Aula de So, ha explicat que no sempre es poden preveure aquestes coses, però que, en tot cas, el concert no s'ha suspès i es podrà veure, finalment, el proper dia 11 de juliol.

Martí Marín

El que passa és que un dels músics té unes proves molt interessants a salzburg, i hem decidit ajornar el concert, que e sfarà l'11 de juliol.


Tot i que l'escenari de l'actuació encara està per determinar, Marín ja ha avançat que serà un concert a base d'alguns temes de pop-rock que han escollit els propis membres del Cor. Amb aquestes cançons el Cor Infantil i Juvenil ediatrà un nou disc compacte, tal i com ja han fet fins ara amb peces de música espiritual negra, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.