El civisme i la implicació de les entitats marquen la Festa Major 2004


  • Comparteix:

Entre 9.000 i 12.000 persones han participat diàriment als actes de Festa Major.

Entre 9.000 i 12.000 persones han participat diàriment als actes de Festa Major.

Unes 150.000 persones han omplert durant els últims cinc dies els carrers i places de Sant Cugat per participar a les més de 150 activitats de la Festa Major d'enguany. L'alcalde, Lluís Recoder, ha fet una valoració molt positiva de la festa i ha destacat l'elevada implicació de les entitats i el civisme que han demostrat els santcugatencs.

Tot i el llarg pont entre Sant Joan i Sant Pere, els santcugatencs han tornat a viure la seva festa grossa al carrer i amb intensitat. Durant cinc dies, unes 150.000 persones, segons l'Ajuntament, han participat a algun dels 154 actes que s'han programat a tots els racons de la ciutat.

Les activitats més multitudinàries han estat La Botiga al Carrer, dissabte, i el castell de focs, dilluns. El concert de Pastora, el recital de Paco Ibáñez i l'acuació de fi de festa d'Els Pets han estat altres de les activitats amb més participació, a banda de l'espai de Barraques, que en la seva cinquena edició ha atret més de 15.000 joves, segons la comissió organitzadora. De fet es calcula que entre 9.000 i 12.000 santcugatencs han participat durant aquests 5 dies en alguns de les activitats de Festa Major.

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha mostrat molt satisfet per l'alta participació dels santcugatencs a la festa, i ha destacat especialment l'elevada implicació de les entitats, que han organitzat directament una seixantena d'activitats.

Lluís Recoder

El nostre model de festa està molt treballat des de la base, amb una forta implicació de les entitats. No és una festa feta a base de talonari, sinó gràcies a la participació.


L'alcalde també ha destacat la capacitat de la festa per unir la tradició, representada per activitats com el Paga-li Joan, amb la modernitat, amb actes com els concerts dels grups més punyents del panorama actual com ara Pastora. Segons Recoder, es tracta d'un reflex fidel del tarannà de la nostra ciutat que es resisteix a pedre les seves arrels i referents.

Durant els cinc dies de festa no s'han registrat incidents d'importància i els santcugatencs han pogut gaudir de la festa en un ambient de convivència i tranquil·litat. Segons l'alcalde, Lluís Recoder, el civisme ha marcat la Festa Major d'enguany.

Lluís Recoder

La nostra festa és cívica i respectuosa. Hem assolit el nostre objectiu i no hi ha hagut incidents remarcables.


Pel que fa a l'espai de Barraques, el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha assegurat que ha estat tot un 'èxit' i que s'ha aconseguit reduir el soroll i els incidents d'altres edicions, tot i alguna baralla registrada entre bandes rivals. Ramon ha explicat que la campanya de sensibilització sobre el consum responsable d'alcohol ha tingut bons resultats i ha felicitat la comissió de Barraques per la seva implicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.