El PP demana que la Festa Major Alternativa canviï d'ubicació a un espai allunyat del centre urbà


  • Comparteix:

La FMA ha passat en els darrers anys per diferents espais de al ciutat

La FMA ha passat en els darrers anys per diferents espais de al ciutat

El PP vol que la Festa Major Alternativa (FMA) se celebri a un emplaçament 'allunyat del centre urbà i de fàcil accés' que permeti 'minimitzar molèsties' al veïnat. El partit assegura que ha rebut queixes per l'actual ubicació de la gresca, a l'espai conegut com a Scalextric, a la cruïlla entre la Rambla del Celler i el passeig de Francesc Macià. El PP ha explicat que ja va demanar aquest canvi l'any passat després d'alertar de 'la possibilitat d'episodis d'incivisme i desordre públic'.

El portaveu popular, Álvaro Benejam, ha explicat a Cugat.cat que Sant Cugat és un ciutat suficientment gran per acollir activitats sense causar molèsties per soroll o actes incívics.

Álvaro Benejam

Sant Cugat té molts espais oberts, alguns a tocar dels habitatges i altres que no. Que l'Ajuntament ho estudiï perquè ningú no tingui problemes de convivència.


Benejam ha explicat que, malgrat que ara posen el focus sobre aquesta situació, aquest no és l'únic cas de celebracions que generen molèsties al veïnat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.